Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 4ο Μεσογειακό Θερινό Σχολείο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη Βιοοικονομία

May 9, 2022 | Agronews

Διά ζώσης θα πραγματοποιηθεί φέτος στο PerrotisCollege το 4ο Μεσογειακό Θερινό Σχολείο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη Βιοοικονομία. Οι εργασίες του θα διεξαχθούν από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου και οι εγγραφές για την παρακολούθησή τους έχουν ήδη αρχίσει.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το Perrotis College συνδιοργανώνει με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Θερινό Σχολείο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη Βιοοικονομία, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών να καταστεί κέντρο για θέματα που σχετίζονται με την κυκλική οικονομία και την κλιματική αλλαγή.

Ακαδημαϊκοί, νέοι ερευνητές και σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την έρευνά τους σε θέματα που αφορούν τη βιοοικονομία, την κυκλική οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη γενικότερα. Πέρυσι, υπήρξε ρεκόρ συμμετοχών, με 170 εγγραφές από 20 χώρες από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στα cvorgias@biol.uoa.gr και perouli.anastasia10@gmail.com (Θέμα μηνύματος: ISSCBSD2022). Ισχύει έκπτωση ealry bird για εγγραφές έως 15 Μαΐου.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα

Κατηγορίες

Social