Κλιματική Αλλαγή: Το μέλλον του Αγροδιατροφικού Τομέα

Nov 8, 2021 | Agronews

Λίγες ώρες έμειναν…
Tο ψηφιακό τριήμερο Διεθνές Συνέδριο «Climate Change: The Future of the Agrifood Sector» που υλοποιεί ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», με κεντρικό θέμα τις αλυσιδωτές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον αγροδιατροφικό τομέα, ξεκινάει στις 9 Νοεμβρίου και ώρα 17:00.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής στη γεωργία, στην κτηνοτροφία και στη βιομηχανία τροφίμων αλλά και για τις ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν για τους τομείς εκείνους που θα καταφέρουν να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις νέες προκλήσεις, συντονιστείτε στο κανάλι του οργανισμού στο YouTube από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου του 2021 (ώρες 17:00 – 20:30).

Μέγας Δωρητής του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» και του Συνεδρίου είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης είναι η Τράπεζα Πειραιώς και το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν από το κανάλι του οργανισμού στο YouTube.

Για όσους ενδιαφέρονται, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα

Κατηγορίες

Social