Έκλεισε τις πύλες της με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση ANUGA 2021

Oct 20, 2021 | Agronews

Έκλεισε τις πύλες της με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση ANUGA 2021, που διεξήχθη 9-13/10 στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse της Κολωνίας, με περισσότερους από 70.000 επισκέπτες από 169 χώρες.
Η GREAT EXHIBITIONS διοργάνωσε επιτυχώς, άλλη μια φορά, μια πολυάριθμη Ελληνική αποστολή, που αποτέλεσε το 1/3 περίπου της συνολικής Ελληνικής συμμετοχής στην έκθεση.

Κλασσικές αξίες όπως ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, μέλι, νερό, γλυκά, ζαχαρώδη ήταν τα προϊόντα που κυριάρχησαν μαζί με τα νέα ’’trends’’ της αγοράς όπως: μπάρες δημητριακών, plant based προϊόντα, νέου τύπου αναψυκτικά, cocktails και ‘φρέσκιες’ ιδέες, από τους εκθέτες της GREAT EXHIBITIONS, που ξεχώρισαν και αποτέλεσαν πόλο έλξης των επισκεπτών.
Κοινή ομολογία όλων των εκθετών είναι ότι οι επισκέψεις της ANUGA 2021 ήταν στοχευμένες, ουσιαστικές και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Ελληνικά προϊόντα που ακολουθούν τη νέα διατροφική μόδα και τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Η υψηλή αισθητική των περιπτέρων της GREAT EXHIBITIONS σχολιάστηκε θετικά από τους επισκέπτες για τα γήινα χρώματα, το μοντέρνο σχεδιασμό, την άψογη ποιότητα των υλικών και την εκθεσιακή ταυτότητα ’’Truly Greece’’ που ξεχώρισε ανάμεσα σε δεκάδες Εθνικά περίπτερα για την απλότητα και το άρτιο αποτέλεσμα. Πάγια τακτική της GREAT EXHIBITIONS, ανεξαρτήτως των συνθηκών, είναι να προσφέρει πάντα το καλύτερο εκθεσιακό αποτέλεσμα στους πελάτες της όπως έπραξε και στη Δ.Ε. ANUGA 2021.

Η GREAT EXHIBITIONS ενίσχυσε την παρουσία των Ελλήνων συμμετεχόντων με μια διαδραστική και μεγάλη σε όγκο καμπάνια σε όλους τους διαδρόμους της έκθεσης που προσκαλούσε τους αγοραστές να επισκεφτούν τα περίπτερά της. Μια σειρά προωθητικών δράσεων της GREAT EXHIBIIONS, το παράλληλο άνοιγμα της FOOD MARKET SHOW σε συνδυασμό με το ANUGA@HOME, οι προσκλήσεις εκατοντάδων αγοραστών διευκόλυναν τη συμμετοχή των εκθετών της και αύξησαν την επισκεψιμότητα των αγοραστών στα περίπτερά της.

Η εμπιστοσύνη της αγοράς και των Ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών στη GREAT EXHIBITIONS, καθώς και η πολυάριθμη συμμετοχή συνετέλεσαν για μια ακόμη φορά στο να φέρει την Ελλάδα στην έκτη θέση μεταξύ των συμμετεχουσών χωρών.

Η σκληρή δουλειά, το άρτιο αποτέλεσμα και η γνώση των εξαγωγών είναι δέσμευση της GREAT EXHIBITIONS για το μέλλον, που σφραγίζεται με το μεγαλύτερο και το πιο άρτιο εκθεσιακό πρόγραμμα για το 2022, που ξεπερνά τις 100 εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

Το γεγονός της χρονιάς για το 2022 είναι η SIAL PARIS όπου η GREAT EXHIBITIONS έχει ήδη μια σημαντική συμμετοχή 100 και πλέον εταιρειών σε προνομιακούς χώρους της έκθεσης και ετοιμάζει μια εκπληκτική συμμετοχή όχι μόνο σε όγκο και αριθμό εκθετών, αλλά και σε καινοτόμες, καίριες και παράλληλες δράσεις.

Ζητήστε πληροφορίες για το εκθεσιακό πρόγραμμα στο 2107755080 ή στο info@greatexhibitions.gr ή εναλλακτικά επισκεφθείτε το site  www.greatexhibitions.gr

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα

Κατηγορίες

Social