Εκδήλωση για τα Ελληνικά Αγροτικά Προϊόντα στη Βαυαρική Αγορά

Oct 11, 2021 | Agronews

Το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Business and Executives in Bavaria – HNBE-Bavaria), σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου Μονάχου,διοργανώνει στις 14 Οκτωβρίου 2021 (17.00 ώρα Ελλάδας, 16.00 ώρα Γερμανίας) διαδικτυακή θεματική εκδήλωση με θέμα «Βελτίωση της πρόσβασης ελληνικών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων στη βαυαρική αγορά».

Η προγραμματιζόμενη εκδήλωση απευθύνεται, πρωτίστως, σε Έλληνες επιχειρηματίες και εξαγωγείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους τομείς των αγροτικών προϊόντων και τροφίμων. Στόχος της εκδήλωσης είναι η άμεση και σφαιρική ενημέρωση των εξαγωγικών μας επιχειρήσεων και των ενδιαφερομένων φορέων για τις δυνατότητες βελτίωσης της πρόσβασης και διεύρυνσης του μεριδίου των προϊόντων μας στη γερμανική αγορά.

Παράλληλα, η εν λόγω πρωτοβουλία επιδιώκει να αποτελέσει βήμα για νέες επιχειρηματικές συνέργειες και περαιτέρω δράσεις δικτύωσης και ανάπτυξης εμπορικών συνεργασιών.
Στην εκδήλωση αυτή θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι μεγάλων αλυσίδων super market, ορισμένοι από τους σημαντικότερους εισαγωγείς και διανομείς ελληνικών προϊόντων, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Λαχαναγορά Μονάχου, επιχειρηματίες στον τομέα της εστίασης, καθώς και διακεκριμένοι οινολόγοι, γευσιγνώστες και influencers σε θέματα γαστρονομίας.

Η εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει ο εκπρόσωπος του Δικτύου κ. Θ. Λουπεγίδης, περιλαμβάνει εναρκτήριες ομιλίες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ. Λιβανού και του προέδρου της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Β’ αντιπροέδρου του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κ. Β. Γούναρη, εισήγηση του προϊσταμένου του Γραφείου ΟΕΥ Μονάχου Δρ. Ν. Μπελιά με θέμα τις προοπτικές των ελληνικών τροφίμων και αγροτικών προϊόντων στη βαυαρική αγορά και στη συνέχεια στοχευμένες παρεμβάσεις των ομιλητών στον τομέα ειδίκευσής τους. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τη δυνατότητα
υποβολής ερωτήσεων στους ομιλητές από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom, και οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στον ακόλουθο σύνδεσμο: Δήλωση συμμετοχής, υποβάλλοντας ταυτόχρονα τυχόν ερωτήσεις στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν οι εκάστοτε ομιλητές ανά κλάδο και τομέα δραστηριότητας, είτε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση σε ζωντανή μετάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δικτύου Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων Βαυαρίας (HNBEB).

 Πρόγραμμα  εκδήλωσης

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα

Κατηγορίες

Social