Δήμος Νάουσας : Συνάντηση – ενημέρωση με θέμα «Κοινή Αγροτική Πολιτική και συνέργειες μεταξύ του πρωτογενούς τομέα και των ΟΤΑ»

Feb 11, 2022 | Agronews

Ο Δήμος Νάουσας διοργανώνει την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, συνάντηση – ενημέρωση, με θέμα την εξειδίκευση των προτεραιοτήτων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και των συνεργειών,  που μπορεί να αναπτυχθούν μεταξύ των ΟΤΑ και του πρωτογενούς τομέα.

Στην ενημερωτική συνάντηση θα εξειδικευτούν έννοιες που αφορούν τη «Γεωργία Ακριβείας», το ρόλο του Δημοσίου Τομέα στην εφαρμογή της, το χρηματοδοτικό πλαίσιο των υποστηριζόμενων συνεργειών, καθώς και την ιδιωτική πρωτοβουλία, το Συνεργατισμό και τη μόχλευση πόρων, με στόχο την αύξηση της υπεραξίας και την ενίσχυσης του εισοδήματος των αγροτών.

Η ενημερωτική συνάντηση, που απευθύνεται σε παραγωγούς, συνεταιριστικούς φορείς και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα ΕΡΙΑ στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Χρήστος Λαναράς” – Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας. Έναρξη εκδήλωσης: 18: 00.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα

Κατηγορίες

Social